Udírna Recenze Kaiser Udírny Smokemeister 80 poloautomatická prosklená izolovaná 4 rošty

Smokemeister je poloautomatická udírna, která vydrží dodávat proviantu konstantní dým po dobu až 12 hodin na jedno naplnění zásobníku. Dým do udírny proudí přes filtrační válec, který z kouře odlučuje nežádoucí látky. Kouř se zároveň ochlazuje a udírna je tak vhodná i pro uzení studeným kouřem. Generátor naplníte dřevěnou štěpkou, nastavíte intenzitu kouře pomocí vzduchového motorku a o…

ptacekladislav511. července 2025

Je to kvalitně provedené.

Čtrnáct dnů jsem se rozhodoval jakou udírnu hlavně od jakého výrobce. Rozhodl jsem Kaiser a nelituji toho.

martin8. března 2025

Kvalita zpracování, jednoduchost, videonavody.

Milan.Fajkus10. července 2024

perfektní zpracování a kvalita

peter.root24. června 2024

funguje skvěle ,pěkně zpracované

chybělo pár šroubků k uchycení skla ,uchycení smokemeistra na jeden šroub není moc ideální, ale jde upravit. K uchycení udírny k podstavci jsou na udírně navařeny M8 trubkové matice a k podstavci jsou dodány šrouby M6 a trubkové matice.

Až na pár nedostatků je to opravdu pěkná udírna

vlastimilpa31. května 2024

Ještě jsem nerozvádí,ale myslím ze bude vše v pořádku.