Recenze Jóga pro hubnutí a očistu - Zuzana Klingrová (2021, brožovaná)

Recenze Jóga pro hubnutí a očistu - Zuzana Klingrová (2021, brožovaná)

Dostaňte se do životní formy s oblíbenou lektorkou jógy. Jak ve spleti nefunkčních diet a očist najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu? Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu. Očistěte svůj organismus a dostaňte se na ideální váhu podle jógy a…

Dabum2. února 2024

V knize je hodně dobrých rad, plno cviků a cvičebních sad, skvělá kniha.

Registrovaný uživatel25. července 2023

Praktikuji jógu a zajímá mně ajurvéda . Vše shrnuto na jednom místě .

Registrovaný uživatel14. dubna 2022

Přehledně napsana krásná kniha ,spoustu skvělých rqd a receptu,i cviku,povedená,jsem z ní nadsena

Zlepšení životního stylu,díky krásne knize

Registrovaný uživatel27. února 2022

Líbila se mi autorčina videa, ale knihy až tak dobré nejsou. Pakliže si jich koupíte více pak jde o kopírování vět i myšlenek, stačila by jedna a kvalitní. ..

Jak uvádím výše, myšlenky v dalších knihách nejsou rozvinuté dle očekávání, ale totožné a nebála bych se říct kopírované, což vede k myšlence jejich tvorby čistě za účelem zisku. To v tomto segmentu až tak okatě neočekáváte.

Nejraději bych je vrátila.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Výborná kniha.

Kniha mohla mít pevnou vazbu.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Skvělá kniha, doporučuji :)