Recenze Jednoduše & dokonale: Ryby, drůbež, zvěřina - Roman Vaněk, Jana Vaňková (2021, pevná)

Totot je čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů, lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně…

Registrovaný uživatel15. května 2022

Kniha se nám líbí, je pěkná, používat jí budeme při zvláštních příležitostech

Nic jsme nenašli

Dobrá koupě.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

recepty srozumitelné, bezvadné - vynikající, máme téměř všechny kuchařky z této edice "jednoduše a dokonale" a prozatím vše co jsme vyzkoušeli z kterékoliv knihy, je na jedničku s hvězdičkou - při relativně přesném dodržení receptury (což není žádný problém) si vždy pochutnáte, nikdy jídlo není "zbytečně ostré" a hlavně není "mdlé" - vždy je chuť OK

nemám nic co bych mohl vytknout

slušně napsané, pěkná prezentace, fotky vypovídající jak má jídlo vypadat a jak jej servírovat...... Jsem přesvědčen, že je to spolu s ještě jedním autorem, který též vydává extra kvalitu v podobném "formátu" (Zd. Pohlreich) jsou to největší a "nejnávodnější" záležitosti pro gastronomii - bez chemie (jasně, hlavně domácí) Jsem maximálně spokojen.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Pan Vaněk je zárukou kvalitních a odzkoušených receptů. Někdy se lidé bojí vařit zvěřinu nebo jehněčí, protože nevědí jak na to. No, tak teď už se bát nemusí.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Výborná kuchařka. Opravdu zajímavé a uskutečnitelné recepty. Mám kuchařky pna Vaňka ráda.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Tradičně skvělá kuchařka s perfektími postupy a povětšinou z dostupných surovin.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

výborná kuchařka

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Máme již od Vaňka i jiné kuchařky, bezvadné recepty.