Motorová pila Recenze Husqvarna 550 XP

Recenze Husqvarna 550 XP

Husqvarna 550 XP je určena pro profesionální dřevorubce a zkušené uživatele. Pila má průlomový design a je vybavena řadou inovativních řešení pro efektivní a pohodlné ovládání. Unikátní motor s technologií X-Torq poskytuje vyšší výkon při současném snížení spotřeby paliva až o 20 % a výfukových plynů až o 75 %. Funkce RevBoost & trade zajišťuje okamžité vysoké otáčky řetězu pro efektivní…

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 100 %Odborná recenze

Chcete kácet stromy jako profesionál? Tak sáhněte po pile Husqavrna 550 XP. Má opravdu silný výkon až 2 800 W a dobře zvládla i řezání zboku. Její údržba je snadná, automatické seřízení se postará o bezproblémový chod, odstředivý systém zabraňuje usazování nečistot. Pila je unikátní v tom, že má dlouhý řetěz a i přes to je poměrně lehká. Váží necelých 5 kg. Za pilu si sice připlatíte, ale získáte opravdu kvalitní a výkonný výrobek. Zjistěte jaké jsou jeho další výhody!

Více na

dobré vybavení a schopnosti

vhodná na práci do lesa

nízká váha

snadná práce

dobrý výkon

vysoká pořizovací cena

Vendas10. prosince 2024

Jsem nadšený, mám 25 roků H 351 a tak jsem chtěl babičku nahradit. Pila jde nádherně za plynem a při vstupu do materiálu je ji třeba držet víc v otáčkách. Na pile je osazen kulatý řetěz a tak mě překvapilo že dost kope ale to je o zvyku. Ročně nařežu tak 50 - 60 m3 palivového dřeva v porostu, průměr 5 - 65 cm.

Zatím nevím, možná by měla být dodávaná lišta delší.

Registrovaný uživatel20. června 2019

Lehká k výkonu Malá spotřeba Výborná ovladatelnost Nádherný designem A výborně se drží a má minimální vibrace