Recenze Hranice a deti - John Townsend, Henry Cloud

Dr. Henry Cloud a Dr. John Townsend sú klinickí psychológovia, konzultanti, prednášatelia a autori mnohých populárnych kníh. Okrem spolupráce v psychologickom centre na klinike Minirth-Meier v Newport Beach v Kalifornii založili spolu poradenské centrum Cloud-Townsend Clinic and Resources.

2 recenze

Registrovaný uživatel23. července 2019

Úžasné. Konecne kniha kterou nenapsal žádný demagog a alternativní aktivista, ale báječný mentor ze své praxe. I jednání našich dětí musí mít důsledky, ať je jakéhoko. Jsem nadšená. Moc mi pomohla i kniha: Hranice v manželství, kterou jsem četla předtím a myslím že zachránila naši manželskou lásku. Vysvětlila mi co lásku zabíjí. Vse je o svobodě a zodpovědnosti. Láska může žít jen ve svobodě. Ale svoboda bez zodpovědnosti za své chování, zotročuje partnera a pak nastává vzpoura. Pochopila jsem tyto zákony, nastavila hranice, prijmula svou zodpovednost a jsem DALEKO šťastnější!!