Motorová pila Recenze HECHT 951

Recenze HECHT 951

Hodláte připravit dříví na topnou sezónu či vás jen čeká prořezávání větví? Motorová pila HECHT 951 je perfektním výběrem. Jestliže hledáte nářadí pro obtížnější práci, zvolte si benzínovou motorovou pilu vyrobenou firmou HECHT. Benzínová řetězová pila HECHT 951 s výkonem 2,24 kW zvládne kácení větších stromků. Vzhledem ke kvalitnímu zpracování je hmotnost až 5,4 kg.

Martin Mrázek2. listopadu 2022

Po dvaceti minutách provozu začala padat brzda řetězu. Reklamace. Z reklamace se pila vrátila s popisem, že je opravená, záruka však není uznána. Tímto se společnost Hecht tzv. pojišťuje, že pokud budete reklamovat stále stejnou závadu, nebude vám muset vrátit peníze. Ze strany Hecht se jedná o jasný opakující se podvod na lidech, proto mne prosím kontaktujte, pokud máte stejnou zkušenost. Podání hromadné žaloby bude nejvhodnější způsob.

Pavel Daniel24. září 2021

Výkon

Vydrží tak 10 m3 dřeva. Když se nezadře tak vystřelí gufera na klice. Mám ji rok a jak se píše něco o ideální volbě tak je to nesmysl. Mám tři známý kteří mají s pilou problém.

Nebrat. Vyhozené peníze

Registrovaný uživatel16. prosince 2019

ŠPATNÁ ZKUŠENOST, NEDOPORUČUJI. Zakoupil jsem si motorovou pilu za 5 tis a po pár hodinách přestala fungovat. V servisu mi řekli, že jsem ji zadřel a neuznali záruku. JÁ JI ALE DLE NÁVODU POUŽÍVAL. A nyní pozor, nabídka na opravu byla DRAŽŠÍ než nová pila! JIŽ NIKDY VÍCE NECHCI ZAŽÍT TY STAROSTI, EMAILY, ČAS A VYHOZENÉ PENÍZE!!

Registrovaný uživatel20. listopadu 2019

Váha,po dvou dnech upadl knoflík na dekompresním ventilu,po třech měsících vypadl odvzdušňovací ventil oprava trvala tři týdny a hned po opravě ztratila výkon a už je zase v opravě, děs a hrůza neskutečná

Nekupovat,lepší si připlatit a koupit Husqvarnu nebo stihl,to co dáte za jízdy do prodejny kvůli reklamacím,tak za to máte pořádnou motorovku.

Registrovaný uživatel1. září 2019

Po asi dvaceti motohodinách mi na pile 950 odešla kliková hřídel a to tak že se rozpadla na dva kusy.(nekvalitní svár). Bohužel už byla po záruce. Doufám, že je už dělají kvalitněji. V servisu mi bylo řečeno že oprava je dražší než nová pila.

S pilou sem měl dobré zkušenosti dobře se s ní dělalo, ale jen do doby než bez varování odešla.