Poměr cena x výkon, ergonomie - sedne do ruky, oko na úvazek - máte ji pořád po ruce, směšná váha - opravdu do jedné ruky a druhou máte volnou, u motorovky nevídané ( pro mě )
Malá nádrž nebo tak chlastá - vydrží tak 15 - 20 min řezání. Jak je tam všechno maličký, je háklivější na údržbu. Velký motorovky čistím, kdy si vzpomenu, tahle chce tak ob den, aspoň vyfoukat filtr. Netuším, co vydrží, moc ji nedávám, přece jenom, čistokrevná Čína.... Jo a asi je to volovina, ale díky hračkovitosti tohoto nástroje jsem si k němu nevytvořil respekt. Navíc ta ruka, která je volná, si říká o zranění. Párkrát jsem si přistihl, že si chci na běžící řetěz sáhnout. Ale to není v pile ale samozřejmě v mojí hlavě
Tenhle nástroj jsem si koupil za jediným účelem a to poslat k zemi vazbu na stodole. Potřeboval jsem se jednou rukou držet a druhou řezat. Pořídil jsem proto tento komický nástroj. Doteď jsem měl zkušenosti pouze s plnotučnými motorovkami a tenhle krám jsem bral jenom pro tuto jednorázovou akci. Musím ale říct, že jsem jím nadšen. Lehoučký pracant, ideální na řezání latí a prken. Nelekne se ani slabších trámů, ale tak 20 x 20 bych viděl jako maximum. Potkal jsem i nějaký hřebík a řezala dál, dokud jsem nedodělal rozdělané a nepřebrousil řetěz. Nadmíru splnila očekávání, fakt domácí pomocník