cena
funkčnost
manipulce
obratnost
spolehlivost
horší zpracování oproti stihl, ale zas o 10k nižší cena :)
Novější model má poloprůhlednou nádrž (já vím, že benzín není, až dojde nebo musím otevřít)
Doporučuji koupit dražší a lepší řetěz.
Nechtěla mi chytit v létě při 30°. Pak mi došlo, že benzin se teplem rozpíná a pila se hned přechlastala, protože sem jí vytahl z chládku, ze sklepa, na výheň. Teď když už tohle vím, nejdřív otevřu nádrž, nechám odfouknout přetlak a chytá :)
Po dvou letech co pilu mám, můžu hodnotit. Nemám s ní naprosto žádné problémy. Celou dobu provozu pila běží na alkylátový benzín 2T. Nic nemíchám, benzín je v pile klidně půl roku a pila chytá pořád na brnk. Řezala i 5 hodin skoro v kuse, kdy sem dělal fůru dřeva. Překvapilo mě, že po sezoně ležela, v létě příjdu, zapumpuju a hned chytla. Jestli s ní měl někdo problém, tak to bude jedině rukama. Po roce jsem kontroloval svíčku a byla čistá. Ze srandy jsem si půjčil otáčkoměr, že si pilu po dvou letech nelehkýho provozu doseřídím, jelikož už je zajetá. A světe div se, nebylo třeba. Otáčky na volnoběh 2500 a drží, na plnej plyn, naprázdno 11 200. Fakt mě nepřestává udivovat, že pila za cca 2 800 už zvládla tolik práce. Za ty dva roky se mi 4x zaplatila. Můžu s čistým svědomím jedině doporučit. Při troše šikovnosti umí dát dolů i větší smrk a údělat z něj 5 špalků na sednutí k ohni ;).