Motorová pila Recenze Hecht 51

Recenze Hecht 51

Motorová řetězová pila Hecht 51 jse skvělou volbou pro každého, kdo protřebuje nařezat dřevo na topení, skvěle zastane i běžnou práci okolo domu. Pro ergonomickou konstrukci pily byly použity moderní materiály, kvalitní ocel, lehké hliníkové slitiny a odolné plasty. Jejich správnou kombinací bylo dosaženo vynikající odolnosti, optimálního vyvážení a nízké hmotnosti pily. Vhodně tvarované…

3 recenze

Jaroslav Mintách19. listopadu 2022

Dobrá a snadná manipulace

Rychlé tupení řetezu

Za tu cenu , docela dobrý vyrobek

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Na doporučení kamaráda co pracuje v lese. "Za málo peněz - hodně muziky", český výrobce. Pro hoby použití vyhovující. Pilu používám často a jsem spokojen. Dobře startuje, dobře maže

Po smontování tekl olej ze spodu pily. Problém způsobila nerovnost (barva) dosedací plochy lišty. Jednoduchá úprava plochy smirkem vše vyřešila. Nepříjemné zvuky se ozývají na volnoběh od spojky (to od prvního spuštění), ale funkce je dobrá.

Jak jsem již předeslal za málo peněz hodně muziky. Jsem spokojen. Ještě uvidíme jak dlouho pila vydrží.

Registrovaný uživatel18. srpna 2019

Držení bez problémů