Recenze Genitál pro muže kapitál - Tomáš Novotný a kol. (2020, pevná)

Recenze Genitál pro muže kapitál - Tomáš Novotný a kol. (2020, pevná)

Kniha se zabývá zdravím muže z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci. Je určená všem mužům, odborníkům, laikům (mužům) a jejich ženám. Věkově zaměřena spíše na mužskou populaci 40+.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Očekávali jsme odbornou publikaci. Jsou tam jen základní hesla a více či méně vtipné básničky. Velmi neobvyklé zpracování.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Poučné. Otevřeně se v knize hovoří o otázkách, které byly a jsou možná i dnes tabu!

Doporučuji všem mužům pro poučení.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

čitelné, vtipné, polopatické, pro muže i ženy

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

kniha byla zakoupena na manželovo přání po té, co byla propagována v rozhlase. I když jde o knihu odbornou je psána velice zábavným stylem.

Registrovaný uživatel16. prosince 2020

Čekal jsem od knížky trochu víc.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Doporučuji, aby táto kniha byla nabízená jako "povinná četba" u každého urologa hned při první návštěvě pacienta. Je to poučné, ale i zábavné čtení a věřím, že spousta mužů by byla nadšená ...

viz výše

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Velmi zábavná i poučná

Zbytečně opakovaná reklama jedné soukromé kliniky