Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Gastronomie v toku času I. - Eva Klánová, Libor Pavera a kolektiv

Gastronomie v toku času I. - Eva Klánová, Libor Pavera a kolektiv

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 246, češtinaPublikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Alescenek.cz
Hodnocení
94% (7 391)
  • Skladem
  • Neznámá doprava
Skladem
Cena
173 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
173 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
20. 11. 202530. 11. 202510. 12. 202519. 12. 2025160 Kč168 Kč175 Kč183 Kč190 Kč

Informace o Gastronomie v toku času I. - Eva Klánová, Libor Pavera a kolektiv

Popis

Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech. Kolektiv autorů publikace Gastronomie v toku času I je složen ze specialistů v daných oborech z praxe i akademické sféry. Autoři jednotlivých příspěvků se zabývají problematikou gastronomie a navazujícími oblastmi v interdisciplinárních souvislostech. Publikace tak přináší příspěvky o produktech (potravinách a jídlech), o jejich výživové kvalitě, o racionální přípravě jídel, komponování stravy, o kulinářských tradicích a obyčejích i o obyčejích spjatých s konzumováním jídel. Upozorňuje na přesahy do jiných oborů lidského života (stravování v nákupních řetězcích, role jídla v pohádkách, nápoje v reklamě apod.). Příspěvky jsou uspořádány podle převládajícího tématu do pěti oddílů. Přehledné uspořádání umožní snadnou orientaci v jednotlivých tématech nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Kniha byla vydána jako první z řady navazujících publikací s jednotným centrálním tématem – gastronomií.

Parametry

Základní údaje

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
246
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2013
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
8. června 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI