Motorová pila Recenze GARDENA TCS 720/20

Recenze GARDENA TCS 720/20

Teleskopická vyvětvovací pilka se používá za účelem provádění vyvětvovacích činností z bezpečného místa na zemi. Díky tomu je používání řebříku nebo šplhání do koruny stromů minulostí. Lehká a úzká řezací hlava umožňuje ustřihnout každou větvičku v koruně stromů bez námahy. Možnost jejího naklápění poskytuje dodatečné pohodlí.

Registrovaný uživatel29. října 2023

Funguje perfektně.

Super výrobek.

Registrovaný uživatel4. května 2022

Bytelé provedení

Vyšší hmotnost

Spokojenost. Pro použití několikrát do roka ideální.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

- není potřeba štaflí - u výrobků Gardena lze předpokládat spolehlivost - přijatelná cena

-vyvážení -nedoporučuji pro delší práci seniorům, ženám, slabším jedincům -pokud není pilka pevně vedena tak skáče a řez je otřepený

- doporučuji jen pro zdatné zahrádkáře - zatím s ní pracuji krátce; jako senior však musím mít přestávky

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

Splnil očekávání,snadná obsluha,

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

S výrobky Gardena jsem měl do té doby jen velmi dobré zkušenosti, proto jsem si vybral další výrobek od této značky. Jednoduchá manipulace (pro muže),dobré zpracování (byť se jedná o výrobek vyrobený v Číně, ale pro německou firmu), odpovídající výkon pro ořez větví vzrostlého stromu. S čím bych se ručně mořil 2 odpoledne (s nejistým výsledkem), to bylo hotovo za 2 -3 hodiny. Naprostá spokojenost. Doporučuji všem, kdo potřebují prořezat strom a výšky zrovna nemusí. Po určité době práce s touto pilkou se člověk přeci jen unaví, ale s tím se musí počítat. Proto to nepíši jako zápor.