Sušička potravin Recenze G21 Paradiso Cube GA350-BL

Recenze G21 Paradiso Cube GA350-BL

Sušička ovoce G21 Paradiso Cube je určena ke snížení obsahu vody v potravinách, jako je například ovoce, zelenina, maso, bylinky, houby, apod. Sušení prodlužuje možnou dobu skladování potravin a je zároveň jedním z nejzdravějších způsobů jejich uchování a konzervace. Je alternativou k jiným druhům konzervování, jako je např. mražení, solení či zavařování.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Sympatický tvar, velký obsah, možnost nastavení teploty i času. Potěšila mne i přídavná plata na malé ovoce. Skončila sezóna křížal a ovocných placek, teď budu dělat jerky.

nejde ubrat nastavený čas.

Velmi sympatický pomocník a parťák do kuchyně

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Zatím jsem viděl jen vizuálně, již jsme rozdělovali došlé dvojbalení na dárky pro každého zvlášť (syn a my).

Zatím žádné a nepředpokládám, že budou nějaké. Vše vypadá jako ve firemní prezentaci.

Se vším jsem velice spokojen a děkuji paní Jitce Blatné za cenné rady při nákupu.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Malá skladná sušička. Snadné ovládání. Jednoduchá údržba.

V horních patrech prosychá ovoce pomaleji.

Sušička je nenáročná na prostor a údržbu, tichá. Zatím suším jen jablíčka a křížaly jsou vynikající.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Výhoda šesti sušících plat.

Funguje, jak má. Spokojenost.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Jednoduchá a skladná sušička

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

pozvolné sušení, ovoce i houby krásně voní, skladná

hlučná

Registrovaný uživatel31. ledna 2018

hodně přihrádek ,tichý chod

tak při rozbalení byla ta jedna podpěra z umělé hmoty uražená,ale jinak bylo vše v pořádku

takže to splnilo moje očekávání