Spokojenost funguje jak ma

Proste funguje.
Vztah kvalita cena super
dobrá cena, velikost
Velikost sušičky
Výkon odpovídá ceně,vše funguje jak má
velikostí vyhovuje mým požadavkům
zatím nezjištěny žádné nedostatky
vyhovuje k sušení větších kousků ovoce, slabým plátkům i sušení koření a bylinek
Krásně suší
Sušička funguje tak jak má
Tichý chod, rovnoměrné sušení
- výkon
- sušící plocha
- variabilita pater co do jejich výšky
- možnost dokoupení dalších pater
- možnost dokoupení jemného síta (nově)
Ve své cenové kategorii jde o špičku se kterou mám zkušenosti již od roku 2016.
Suší vše, od hub a ovoce až po maso a to i s dokoupenými patry. Snadno se obsluhuje a udržuje. Jede u nás cca10-15x za rok. Když jsme sháněli sušičku jako dárek, znovu, i přes daleko větší konkurenci, vyhrála G21.
Vzhledem k našim finačním možnostem,jsme vybírali sušičku do dvou tisíc. A tento výrobek se nám zdál nejlepší z nabízených. Už jsme nasušili tři 5ti litrové sklenice křížal. A stále pokračujeme. Je sice hlučnější,než bychom si přáli,ale vzhledem k pořizovací ceně, se nemůžeme divit. Platíčka jsou šikovná svými úchyty,dobře se s nimi manipuluje. Můžu porovnávat se starou sušičkou.. Ztím používám produkt teprve pátý den.
Doporučuji produkt těm,kteří váhají při koupi. Levnější jsem kdysi měla, a její životnost nic moc.
Velká sušička, mám hodně svého ovoce, ideální pro rychlejší zpracování než v troubě.
Myslím, že za rozumnou cenu "hodně muziky", jednoduché nastavení a používání.
V návodu tabulka s doporučením teploty a času pro sušení různých druhů potravin.
rychlé dodání, cena odpovídá kvalitě, zatím spokojenost
volba teploty , kapacita
Spolehlivá sušička. Tu kterou jsem kupoval byla dárek. Stejnou máme a jsme s výkonem a obsluhou spokojeni.
Doporučuji každému
Kvalitní a funkční za dobrou cenu
Jsem z této sušičky nadšená. Vyhovuje mi velikost i tvar. Zvažovala jsem přikoupit další plata, ale zatím mi takto stačí.
Obdélníkový tvar je na skládání výborný.
Vše co jsme zatím sušily bylo výborné (hrušky,jabka,gdoule,mango,hřiby)
Plata se kroutí pokud se topí na vyšší teploty.
Zkrátí se tak, že vůbec na sebe nedosedají.
Výrobek nejde používat.
velka plocha na suseni,jednoduche ovladani,suseni dle prilohy odpovida doporucuji
velice dobrá sušička