Recenze G21 Kona KON-600W

Sušička potravin G21 Kona s nerezovým tělem je praktickým zařízením pro sušení ovoce, zeleniny, hub, masa nebo bylinek. Je vhodná do menších kuchyní díky svým kompaktním rozměrům 29 x 27,5 x 39 cm. Sušička je vybavena sedmi nerezovými platy o rozměrech 25 x 27,5 cm, což dohromady přináší velkou sušicí plochu 4 812 cm². K platu je navíc dodáváno i sedm jemných sít, které usnadňují sušení menších…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Sušička G21 Kona KON-600W je podle recenzí spolehlivá a kvalitně zpracovaná, s rovnoměrným sušením a kompaktními rozměry vhodnými i pro menší kuchyně. Uživatelé oceňují její tichý provoz a odolné materiály. Ovládání je citlivé, ale dá se na něj zvyknout, a pro většinu uživatelů je produkt dobrou volbou.

• Rovnoměrné sušení potravin
  • Kompaktní rozměry a malá hmotnost
  • Nerezové a skleněné komponenty
  • Kvalitní zpracování
  • Tichý provoz
  • Citlivé ovládání při nastavování teploty a času
  • Nutnost rychlého nastavení parametrů sušení
  • U některých uživatelů vede k větší spotřebě masa

Ondra.matula14. dubna 2026

Splňuje veškeré očekávání velice dobrý kup.

hana.ampapova23. února 2026

Jsem maximálně spokojená, suším hlavně maso pro psy a to všechny druhy.Není velká, ale přitom se tam vleze hodně masa na tenké plátky. Maso na tenké plátky mám tak akorát prosušené za cca 3 hodinky. Za mě velká spokojenost a už jsem tuto sušičku doporučila dalším zájemcům.

Za mě velká spokojenost a už jsem tuto sušičku doporučila dalším zájemcům. Kdo si ji koupí, tak rozhodně neprohloupí!

RomanM5. ledna 2026

Funguje skvěle, doporučuji produkt

Funguje skvěle, doporučuji produkt

Registrovaný uživatel23. října 2025

Vynikající, dvojitá nerezová stěna, skleněné dveře, suším kůže ovocné a nemusí se ano točit, nastaví se čas a teplota.

Ovládání, je citlivé, stačí jen lehce přejet a vše je jinak nastavené, dá se to naučit.

Vynikající produkt, pěkně zpracovaný, žádné plasty a na ovocné kůže super.

renatabrab16. září 2025

je skvělá.Vypadá malá, ale suší rychle a rovnoměrně. Malý rozměr je výhoda v malé kuchyni.

zaspal.josef22. února 2025

Kvalitní zpracování, nerezové plechy a náhradní plastové. Funguje parádně.

Určitě doporučuji. Vyplatí se připlatit si oproti levným plastovým

beruna6. února 2025

Ve srovnání se sušičkou Eta Vital Brisa, kterou jsem měla před tím, tak tato je tišší. Zatím jsem sušila jen pórek a pomeranče a zdá se, že suší rovnoměrně, což se o té předchozí říct nedalo. Sušička má šikovné ukládání kabelu.

Při nastavování teploty a doby sušení je potřeba mít hodnoty rozmyšlené a udělat to rychle, protože jinak se to vynuluje a můžete začít znovu. Pokud však bude fungovat jako dosud, tak tuhle chybičku jí odpustím.

zákazník30. prosince 2024

Funguje a ještě dobře vypadá. Zabírá méně místa než válcové sušičky.

Sežeru víc masa.

Registrovaný uživatel19. prosince 2024

Naprostá spokojenost. Zatím jablka i maso výborné.

malina25. října 2024

Je relativně malá, kompaktní, není příliš hlučná, suší rovnoměrně. Není těžká a dobře se přenáší.

V provozu je jen krátce, ale zatím naprostá spokojenost.

vstajner17. října 2024

Ještě nebyl čas.