Pro naši potřebu a zahradu dostacující.
Měli jsme si koupit aku, abychom nemuseli tahat kabel.

Pro naši potřebu a zahradu dostacující.
Měli jsme si koupit aku, abychom nemuseli tahat kabel.
Cena poměr výkon
nízká cena, dobře se s ním pracuje
Zatím se necítím na objektivní hodnocení, protože používání je velmi krátké. PS
Pracuje hezky, manipulace jednoduchá. Zatím jsme vyzkoušeli jen jednou, takže trvanlivost nemohu hodnotit.
Jsme spokojení.
splňuje očekávání
pro daný účel vhodný
Dělá co má, dobrá cena.
Malý sběrný koš.
Hodí se do malých zahrad.
Poměr cena - výkon výborný.
Udělá to co má.
Malý koš.
Dobrý poměr cena x výkon.
Zatím spokojenost, vyzkoušeno pouze jedno odpoledne.
Použit zatím jednou a funguje.
Vše v pořádku. Vertikutátor Fieldmann fungu je tak jak má. Jednoduchá montáž, vše přehledné. Důležitým faktorem byla i velmi příznivá cena a dodání včetně dopravy.
Produkt Fieldmann FZV 2004-E, je v pořádku a svoji funkci plní. Pro ty, kteří mají "méně" udržovanou zahradu s nerovným terénem a potřebují upravovat větší plochu, jako já, bych doporučil, aby se podívali i na větší a robustnější stroj i za cenu vyšších nákladů.
Zakoupený stroj Fieldmann FZV 2004-E, je v pořádku a za velmi příznivou cenu svoji úlohu 100% plní. Z mého pohledu je velmi vhodný pro menší plochy a dobře udržované "anglické" trávníky.
Levný a silný, jednoduchý na ovládání i sestavení nebo na výměnu válců.
Hlučný a moc lehký, převrací se na madlo, tak je třeba neustále hlídat stabilitu
Za tu cenu to ujde.
Mám za sebou první použití, takže mohu hodnotit.
* Je to fakt lehoučký stroj, oproti profi strojům, které jsem dřív používal je s ním dalko snazší manipulace
* Na to jak je to malé je to až neuvěřitelně výkonné, až mě to překvapilo
* Dělá co má
* Pro malé a střední zahrady naprosto ideální a postačující
* Složení po vybalení zabralo víc času než bych čekal
* Použité materiály odpovídají ceně, je to fakt hobby... ale myslím, že pokud ho použijete opravdu jen párkrát do roka, tak bude sloužit dlouho
Jednou použitý a skvěle funguje, jen tak dále.
výběr dle recenzí, použit zatím jednou. Aktuálně nelze vyhodnotit dobré vlastnosti
dobře zbaví trávník mechu
v pořádku, pracuje jak má.
Maká jako divoch,Spokojen.