Vertikutátor Recenze Fieldmann FZV 2004-E

Recenze Fieldmann FZV 2004-E

Zahradní vertikutátor Fieldmann FZV 2004-E s výborným poměrem výkonu a ceny. Standardní výbavou jsou dva válce – vertikutační s 16 noži a provzdušňovací s 20 pružinami. Výměna válců je velice snadná. Nastavení hloubky práce lze provést v 4 krocích, a to v závislosti na opotřebení nožů či pružin.

pavlicek.sdk28. října 2025

Poměr cena - výkon výborný.

STANOV 214. dubna 2025

Udělá to co má.

Malý koš.

heltovajarmila11. dubna 2025

Dobrý poměr cena x výkon.

Zatím spokojenost, vyzkoušeno pouze jedno odpoledne.

ales.balcarek31. března 2025

Použit zatím jednou a funguje.

lubos14312. března 2025

Vše v pořádku. Vertikutátor Fieldmann fungu je tak jak má. Jednoduchá montáž, vše přehledné. Důležitým faktorem byla i velmi příznivá cena a dodání včetně dopravy.

Produkt Fieldmann FZV 2004-E, je v pořádku a svoji funkci plní. Pro ty, kteří mají "méně" udržovanou zahradu s nerovným terénem a potřebují upravovat větší plochu, jako já, bych doporučil, aby se podívali i na větší a robustnější stroj i za cenu vyšších nákladů.

Zakoupený stroj Fieldmann FZV 2004-E, je v pořádku a za velmi příznivou cenu svoji úlohu 100% plní. Z mého pohledu je velmi vhodný pro menší plochy a dobře udržované "anglické" trávníky.

Registrovaný uživatel20. července 2024

Levný a silný, jednoduchý na ovládání i sestavení nebo na výměnu válců.

Hlučný a moc lehký, převrací se na madlo, tak je třeba neustále hlídat stabilitu

Za tu cenu to ujde.

bretislav.wajtr23. května 2024

Mám za sebou první použití, takže mohu hodnotit. * Je to fakt lehoučký stroj, oproti profi strojům, které jsem dřív používal je s ním dalko snazší manipulace * Na to jak je to malé je to až neuvěřitelně výkonné, až mě to překvapilo * Dělá co má * Pro malé a střední zahrady naprosto ideální a postačující

* Složení po vybalení zabralo víc času než bych čekal

* Použité materiály odpovídají ceně, je to fakt hobby... ale myslím, že pokud ho použijete opravdu jen párkrát do roka, tak bude sloužit dlouho

Registrovaný uživatel27. dubna 2024

Jednou použitý a skvěle funguje, jen tak dále.

MiPo19. dubna 2024

výběr dle recenzí, použit zatím jednou. Aktuálně nelze vyhodnotit dobré vlastnosti

petrakopecka912. dubna 2024

dobře zbaví trávník mechu

holisova.zuzka12. dubna 2024

v pořádku, pracuje jak má.

Josef7. dubna 2024

Maká jako divoch,Spokojen.

viranyiova24. března 2024

Jsem žena. Proto oceňuji snadnou montáž a manipulaci s produktem. Dobrý výkon, slušnou cenu.

Zatím jsem nic neshledala.

Oldrich.sevit19. března 2024

Funguje tak jak má.

Zatím v pořádku.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

cena a jednoduchost

zatím nic uvidíme na jaře

stačí pro moji potřebu

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

s výrobkem jsem spokojená

Registrovaný uživatel11. června 2023

Spokojenost, zatím jednou použité a dobré

Registrovaný uživatel21. května 2023

výkonný,lehký,levný

Registrovaný uživatel2. května 2023

Lehký

Dko27. dubna 2023

Začátkem dubna 2023 těsně po dvouleté záruce asi po šestém použití přestal fungovat, dle opravny je potřeba vyměnit motor - náklady asi 1600 korun. Nový nás stál 2038 korun. Takže oprava nemá význam, je lepší zakoupit nový.

Neuvěřitelně mizerná kvalita, to stejné bylo i se sekačkou, po dvou letech jsme zakoupili novou, protože oprava se vůbec nevyplatila. Vypadá to tak, že všechny tyto výrobky jsou naprosto nekvalitní a je jen otázkolu štěstí a náhody, pokud vydrží delší dobu v provozu.