Hlavní obsah stránky
Fermentované potraviny ke každému jídlu - Hayley Barisa Ryczek (2023, brožovaná)

Fermentované potraviny ke každému jídlu - Hayley Barisa Ryczek (2023, brožovaná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2023, počet stran 192, čeština, brožovaná, zdravá strava a dietyLidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A získaly si to naprostým právem. Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.

Parametry

VýrobceNakladatelství Alpha Book
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran192
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2023
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchařkyzdravá strava a diety
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-88428-18-3
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Alpha Book