Ubisoft je zajímavé studio. Některé své špičkové série dokáže léta letoucí táhnout bahnem, zatímco ostatní vyšperkuje takřka pokaždé k dokonalosti. Samozřejmě za tím stojí především vývojářský tým, rozdíly mezi staršími díly série Assassin's Creed a např. Far Cry však byly markantní. Poslední dobou se naštěstí zdá, že vydavatelský dům otočil list. Napřed přinesl výborné pokračování zabijáků s kapucí a nyní se vrací ve své kultovní akční sérii plné šílenců a vtipných přízvuků. A víte co? Far Cry neztratil nic ze svého lesku.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Far Cry 5 PC
Chcete se o produktu Far Cry 5 PC dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na Gamepress.cz
Více naHodnocení: 100%
skvělá grafika, super padouši, a úžasná atmosféra
hra RPG
Mužů všem doporučit mají levnější ceny a trochu dráž ale doporučuji za komunikací s prodavačem
Veľa pridaných možností oproti predchádzajúcej verzii. Pestrejšie dopravné prostriedky , možnosť lovu zvery , rýb , zaujímavá hra.
Chýba mi tam minimapa , veľa nočných akcií , veľmi zlá orientácia.
Hraje syn , nespokojen
Hra velice baví i po příběhu pomocí módu Arcade.
Bombastická hra to je.
Nádherný příběh a moc hezká grafika.
A velmi návyková hra to je.
Moc mě tahle hra baví
- je to super hra
- hral jsem i 1, 2, 3 a 4
- v podstatě je to to samé jako ostatní díly
- vyžaduje opravdu silný počítač, ale já mám rx 5700, takže chill.
pokud máte rádi střílečky s otevřeným světem a máte rychlý pc, tak je to super
Dobrá zábava na delší čas.
Otevřený svět.
Dobrá hratelnost.
Vynikající střílečka s propracovaným příběhem
Za mě super
mohlo být delší
Zábava, různé vedlejší činnosti, lov, rybaření , vozidla, letadla, vrtulníky, létající oblek.
Dlouhé videa