Recenze Falun Gong

Recenze Falun Gong

Falun Gong představuje jednu z cest kultivace osobnosti,vycházející z tradic buddhismu. Autor se snaží přiblížit tuto nauku západnímu čtenáři. Jeho kniha je rozdělena na tři části: teoretickou, která podrobně uvádí filosofické základy této metody, dále praktickou, obsahující množství ilustrativních fotografií základních cvičení a diskuzní, v níž autor Li Hongzhi odpovídá na různé otázky…

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Dobře v knize vysvětleno

Strašení o zhoršení osudu

Je zajímavé si to přečíst a cviky vyzkoušet

Registrovaný uživatel7. září 2023

Falun Gong je skvělá kniha, nejlepší co jsem četla! Přečetla jsem ji se zájmem za 2 dny, a tolik důležitých věci k osobnímu rozvoji jsem nikde nenašla. TOP of the top a MUST READ pro každého koho zajímá opravdový čistý a upřímný osobní rozvoj.

Registrovaný uživatel21. února 2021

Naprosto dokonalé cvičení s vnitřní filozofií. Vřele doporučuji !

Toto pradávné cvičení s prvky vnirřní alchymie a duchovního rozvoje je opravdovým elixírem mládí a zdraví ! Doporučuji tuto techniku i knihu všem pro vaše pevné zdraví a moudrost v denodenním žovptě jenž vám z dlouhodobého hlediska přinese vnitřní sílu, pokoj a klid. Děkuji především jejímu autorovi :)

Registrovaný uživatel1. června 2020

Zboží výborné

Ceny od gaunerů nehorázné

Registrovaný uživatel30. května 2020

Pokladám falin gong jako velmi dobré cvičeni. Původní organizátoři vše davaji zdarma, ale na tomto všem jak je v Česku zvykem se snaži nahrabat vo nejvíce.

Zapor je ten, že ušlechtilé jednaní pana Li Hongzhi je opět zneužit k hromadění majetku různých darebáků.

Kniha fantastická, prodej prostrednictvím nenažranců katastrofa.

Registrovaný uživatel20. června 2017

Zajímavá kniha,obohacujici i cvičení , doporučuji si přečíst obě knihy a začít se cvičením.