Chuťově dobrý a veliký výběr příchutí.

EXTRIFIT 100 % Whey Protein je oblíbený pro svou kvalitu a širokou škálu příchutí, přičemž většina zákazníků chválí chuť a rozpustnost. Některé příchutě, jako čokoláda nebo banán, však vyvolávají smíšené reakce. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají spolehlivý zdroj bílkovin, ale při výběru příchutě je dobré zohlednit individuální preference.
Chuťově dobrý a veliký výběr příchutí.
Skvělá chuť
Dělá hrudky
Protein byl v akci
Kvalitní zdroj bílkovin
Běžná cena
Chuť je při nejlepším průměrná(čokoláda)
Za běžnou cenu bych si tento protein nekoupil. Konkurence je chuťově(čokoláda) i cenově lepší. Jinak je to kvalitní syrovátkový protein.
Chuťově není špatný, dobře se rozpouští, ale je hustší. Zkusil jsem ho a vracím se ke svému oblíbenému. O své kvalitě mě nepřesvědčil.
Chutná
Kvalitní
Doporučuji, kupují stále
poměr cena/ výkon
subjektivně celkem sladký, je deklarován jako příchuť pistácie ale v popisku je drobným písmem napsána příchuť Tiramisu a tak i chutná
Výborný protein
omlouvám se aleze zdravotních důvodů ted'užívám hydro 90 takže vám v současné době vám žádnou recenzi na Whey protein jahoda nemohu poskytnout
Chuť slaný karamel je skvělá, určitě objednám znovu.
Občas hrudka, ale naučila jsem se ho rozmíchat lžičkou a v pohodě.
dobra chut
špatně se rozpoušti a zustavaji cucky
skvělý protein s aminokiselinami, dobře chutná, skvěle se rozpouští
funguje a dělá to co má
Chuť
Super kupuji porad
Chuť.
dobře rozpustná
kvalita,výborná chuť
zatím nejlepší co jsem měl
Výborná chuť i rozpustnost
Dobrá chuť, snadná rozpustnost.
rozpustnost OK, vše ostatní také OK - používám každý den
chuťově mám nejradši slaný karamel
Pistácie top chuť, ne jak hnusná čokoláda asi od jiné značky.