Recenze Erotika za zrcadlem: Postřehy a názory, které vás možná minuly - Milan Bauman (2020, vázaná)

Pohlavnost, smyslnost, sexualita. Jiným slovem erotika. Soubor jevů souvisejících se sexuální aktivitou, nazývaných podle řeckého boha lásky Eróta. Erós, tento čiperný klučina, / v umění vyobrazený spíše jako buclatý andílek, s kudrnatými vlasy, zlatými křídly, lukem a šípy, připravenými ke střelbě, jehož římskou podobou byl Amor/, ztělesňuje princip lásky v jakékoli podobě.

2 recenze

Registrovaný uživatel3. ledna 2021

Čtivé a zajímavé. Pevná obálka se časem nekroutí.

Škoda, že knížka neobsahuje (až na výjimky) barevné obrázky a fotografie

Dobrý počin.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Kniha se hezky čte, nepostrádá ani humor. I když některé popisované praktiky jsou pro starší nepřijatelné, nelze je odsoudit. Každý si žijeme svůj život, zpovidame se sami sobě. Já rozhodně neodsuzuji, prostě se to děje. A je dobře být, jak se říká, v obraze. Ano, knihu mohu jen doporučit. Mě nezklamala, jako mě nezklamala žádná kniha tohoto autora.