Motorová pila Recenze ECHO CS-352AC 15453205

Recenze ECHO CS-352AC 15453205

ECHO CS-352AC 15453205 je řetězová pila s automatickým sytičem, díky kterému nastartujete vždy rychle a naplno. Elektromagnetický ventil na karburátoru řídí množství paliva v závislosti na teplotě motoru. Snadný start podporuje také technologie ES start. Boční napínání řetězu, automatické olejové čerpadlo, G-Force systém odsávání nečistot a antivibrační systém umocňují komfortní obsluhu pily.

lpechacek2. listopadu 2025

Lehká pila Dobrý antivibrační systém Výborná do prořezávek

Super farmářská pila na lehké práce. Na přeřezávání kmenů to není žádný "žralok", ale to se od malé pily snad očekává.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Lehká, dobře startuje.

Zatím jsem žádné nenašel.

Chtěl jsem něco lehčího na odvětvování ke své profi pile, abych se tak nenadřel, trvá to o chvíli déle, ale věděl jsem že za tu cenu kupují hračku pro velké kluky a více od ní nečekám. Jen čas ukáže její spolehlivost, zatím jsem spokojený.

Registrovaný uživatel9. října 2021

Startovani perfektní , lehoučká na 2 nadrže zpracovaný jasan o průměru kmene 40 cm na polena délky 35 cm. Je to moje 3. Pila a jsem nadšený.

Doposud žádný nedostatek.