Nejlepší.

Dying Light The Following: Enhanced Edition PC nabízí poutavou kombinaci parkouru, zombie survivalu a poutavého příběhu, která hráče dlouhodobě zabaví. Ačkoliv se objevují stížnosti na optimalizaci, hra je celkově hodnocena jako výborná a zábavná.
Nejlepší.
Dying light je nezapomenutelná hra ta atmosféra ten příběh daleko lepší než Dying light 2 všem mohu jen doporučit
Dying light 1 je jedna z nejlepších zombie survival her s chytlavým příběhem soundtrackem a atmosférou mohu jen doporučit
u mně mají vždycky plus hry v češtině a když je k tomu zajímavý děj záruka dobré zábavy je zaručena
Parkour a příběh
The following není tolik zábavný
Výborná hra
Mám rád tuto kombinací parkouru a post apo zombiky s dobrou hratelnosti a pribehem. Takže za mne mohu jedine doporucut
Vše super kvalita dodání dávám 10 hvězdiček
Supr akční hororová parkour hra
Hra, co chytne a nepustí. :) zábava na mnoho hodin
Super a moc doporučuji si pořídit ještě další DLC ke hře, které hru zase obohatí dál
Parádní mise, výzvy a závody v buggi. Bezvadná grafika
Špatná optimalizace
Doporučuji na 85%
Nejlepší hra se zombie co kdy vyšla podle mého názoru. Škoda, že to není real :D
Krabicová verze s DLC.