Recenze Duše miminek: Jak komunikovat se svým budoucím dítětem - Walter Machiken

Mám mít dítě? Proč nemohu otěhotnět? Co se mi mé budoucí miminko snaží sdělit? V této čtivé knize nabízí světoznámý jasnovidec a médium Walter Makichen vedení, podporu a ujištění budoucím rodičům a pomáhá jim vytvořit láskyplné a podporující prostředí pro jejich budoucí děti, které se chystají přivést na svět. Díky moudrosti a vhledům, jež získal během uplynulých dvaceti let, kdy se věnoval…

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Výborná, citlivá, čtivá

spousta dechových a meditačních cvičení

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Perfektní kniha, která vysvětluje vše okolo ještě nenarozených dětí a objasňuje jejich příchod na svět.

Tuto knihu by si měli přečíst všichni, kteří plánují mít děti, ať vlastní nebo adoptované. Kniha je také velmi nápomocná pro všechny rodiče, kteří si prošli ztrátou živě nenarozeného dítěte.

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Tato knizka mi pomohla s pochopenim a castecnym vyrovnani ze ztratou miminka krasne napsane, zajimave

Registrovaný uživatel23. května 2020

Kniha mě moc zaujala.Libí se mi ten nádech jiného úhlu pohledu

Registrovaný uživatel25. listopadu 2017

Vynikající Čtivé Uvědomíte si spoustu souvislostí