Bezva pila,Dolmar je prostě Dolmar

Bezva pila,Dolmar je prostě Dolmar
Výborné starty, - velice snadno se pila nastartuje v jakémkoliv tepelném režimu motoru.
Velký kroutici moment, lištu 45cm zvládá s lehkostí...
Vykon a hmotnost
Zatím to nej co jsem z vysokých rad pil měl
robustní, výkonná, dobře se s ní pracuje.
S výrobky Dolamar mám velice dobré zkušenosti
Moje hodnocení je asi tak.. Pila po 1 roce čištění karburatoru ultrazvukem cca.450kč. Hned po ukončení záruky asi 1 měsíc odešel karburátor takže servis znovu cena opravy ccs.3800kč takže za mě Dolmar určitě nikdy více radši Čína za pár korun ..
Silná píla. Mám 50cm lištu z 3/8 reťazou zvládne ju aj z rezervou. Perfektná výdrž na 1 nádrž. Prvom momente cítiť váhu, ale ked sa v ňou pracuje človek aj zabudne na ňu.
Cena
Váha
Vykon
Síla a řezný výkon mam ji osazenou 3/8 40cm a spokojenost hned na prvním stromu jsem byl příjemně překvapenej vůbec se nedusí ani při řezání celou dílkou lišty
Ovladatelnost, při odvetvovaní je dobře vyvážená a i přes svoji váhu je radost s ní dělat
Snadnej přístup k filtru a oproti konkurenci se takřka nezanašej žebra válce
Nádrž vydrží dlouho cca o 1/3 víc než u hq a st
Cena
Trosku vyšší vibrace
Koupena jako nejdostupnejší smyslu plné řešení a výhledově rezervní pila do těžby po kolapsu hlavní pily . Příjemné překvapení za mě nejlepší poměr cena/výkon na trhu a spolu s 7910 kou nejlepší volba pro ty kdo zpracovávají větší množstvý palivového dřeva, drobné majitele lesa a profíky ať jako hlavní nebo rezerva
Spickovy vykon
Nizka vaha