Recenze Diář plný radosti: Nedatovaný průvodce vaším rokem - Olga Bušková (2019, flexovazba)

Představte si, že váš rok je jako velký dům s dvanácti pokoji a co měsíc budete bydlet v jednom z nich. Každý má jinou teplotu, barvu, dekorace a zážitky, ale jednu věc mají společnou: Všechny jsou vaše a záleží jen na vás, jaké si je vytvoříte. Pojďte objevovat jedinečnost každého měsíce, každého dne, každého okamžiku a přivítejte radost do svého života. Diář můžete používat klasicky, jak jste…

radka.stiburkova21. února 2024

libila se mi úprava a ilustrace :)))

Registrovaný uživatel27. září 2022

Nádherné zpracování, není to jen obyčejný diář!

Registrovaný uživatel13. března 2021

1. diář je nedatovaný, takže ho začnete používat, kdy Vy chcete 2.krásně ilustrovaný a úžasné texty, povzbudí, pobaví a pohladí po duši 3. zanesete do něj vše, co potřebujete, na stránkách je dostatek místa 4.krásně a vkusně vypracované desky diáře 5. zkrátk apor mě akorát :)

doufám, že příští rok zase vyjde něco tak hezkého

za sebe můžu doporučit, vzhledem, obsahem a cena je také přijatelná

Registrovaný uživatel16. února 2021

Podporuje kreativitu, psaný text lze doplnit např. samolepkami, text lze uspořádat podle přání každého jinak, nemá předepsané řádky, ale dává prostor fantazii :)

Registrovaný uživatel13. února 2021

Super, moc doporučuji. Každý měsíc má jinou barvu a je o něm vždy něco pěkného napsaného. Více takových knížek.

Registrovaný uživatel10. února 2021

Diář byl dárkem pro přemýšlivého člověka před novou životní etapou.

Možná trošku více textu jako návod.

Určitě splnil má očekávání, dárek udělal radost a za několik let bude milou vzpomínkou.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Krásné grafické provedení, inspirativní, motivační.

Záznam pro jednotlivé dny trochu neuspořádaný - ale to je spíš můj problém, vyhovuje mi více datovaný uspořádaný diář. Tento je dobrý pro "pozitivní záznamy dne".

Na obvyklé záznamy mi sice nevyhovuje, ale obsah, nápad, grafické zpracování je nádherné, diář jsem si nechala a věřím, že nastane jeho správný čas. Tím, že není datovaný, tak s psaním můžu začít kdykoli nebo se najde příležitost darovat ho jako dárek. Koupě rozhodně nelituji.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Vybrala jsem ho jako dárek pro své kamarádky a všem se moc líbí.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Kdyby to šlo, tak dám hvězdiček deset. Jsem velmi spokojená, diář má krásné kresby a celé zpracování a koncepce se mi velice líbí. Budu ho jistě používat více roků , když si písnete kratší poznámky, dá se používat déle. Je tam krásné psaní k jednotlivým měsícům.

Žádné nevidím, je krásný