Recenze Destila DPL 25 A-H s přírubovým připojením
Kotel Destila DPL 25 A-H je oceňován pro svou spolehlivost, dlouhou životnost a snadnou výměnu za starší modely. Zachovává mechanickou kompatibilitu a úsporný provoz, což z něj činí vhodnou volbu pro uživatele hledající náhradu za dosluhující kotle. Drobné nedostatky v zapojení rozvaděče a hmotnost jsou vyváženy jeho praktickými výhodami.
Snadná výměna za starší modely díky zachovaným rozměrům a přírubám
Dlouhá životnost a spolehlivost i po desítkách let provozu
Úsporný provoz a vysoká účinnost
Jednoduchá instalace bez nutnosti úprav
Zachování mechanické kompatibility s předchozími verzemi
Obtížné stěhování do schodů kvůli hmotnosti
Žalostně zapojený hlavní rozvaděč a omezený přístup k němu
Rychlé dodání a vypadá dobře
Žalostně zapojený hlavní rozvaděč a přístup k němu uvnitř kotle
montáž až po topné sezoně
I po 25 letech mechanicky stejný s předchůdcem = snadná výměna.
Uvidíme kolik vydrží modernizovaná jednotka zapalování.
Topili jsme plynovým kotlem Destila DP 25Z , který jel 40 LET s jednou výměnou hořáků a elektroventilu asi před 15 lety . Nový kotel jsme dali taky Destilu 25 . Nové zapalování a už žádný plamínek . Jsme s ním spokojeni
Doporučuji kotle od Destily !
Vysoká účinnost kotle,funguje na první zapojení.Ten předchozí kotel fungoval 30 let bez větších problémů,bezplamínkové zapalování,instalace bez jiných úprav
životnost kotle
Výměna bez problémů za starý kotel.
Zatím jsem pořádně neodskoušel.
Díky konstrukci totožné z předešlou řadou kotlů snadná výměna.
Jsem spokojený funguje jak má.
Moderní kotel s úsporným provozem pro každodenní používání.
Jedná se plnohodnotnou náhradu( jenom výměna kotle na stávající příruby) ,
za našeho stávajícího , který nám bezproblémově slouží již více než 30let.
S nákupem i logistikou, jsem maximálně spokojen!
Po 20 letech užívání stejného typu kotle maximálně doporučujeme. Rozměry, příruby, ovládání vše naprosto sedí a tak výměna proběhla naprosto bez problémů. A místo černé je bílá příjemnou a jedinou změnou.
Mel jsem Destilu 25 tricet roku. Ke konci zhasinal vecny plamen a obcas se stalo i to, ze nasel vubec vypnout. Poridil jsem si opet Destilu 25. Vyrobce i po triceti letech se drzel puvodnich vyrobnich rozmeru. Takze stacilo pouze vymenit stary za novy. Nova Destila 25 ma jiz elektronicke zapalovani.
Z me stranky nejsou
Dozvedel jsem se, ze vyroba plynovych kotlu Destila bude ukoncena v roce 2026.
Kotol tohto typu nám slúžil bez problémov 25 rokov, preto sme sa rozhodli
znovu pre tento výrobok.
Maximálna spokojnosť
Rychlé dodání
rozumná cena
Rozteče přírub souhlasí s předešlím osazením PK Destila.
zvětšená účinnost.
Doporučuji vyměnit za staré typy DPL Destila. Ceny kondensačních kotlů jsou přehnané. Není potřeba znovu vložkovat komín.
vydržel nám v provozu 20 let. Proto jsme si koupili nový.