390 gJečmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.
Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur. V lehce stravitelné podobě miso pasta přináší všechny nutriční hodnoty, které sója nabízí. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Při výrobním kvasném procesu vznikají enzymy, které mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Bakterie v miso pastě pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Důležité upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nemá schválené léčivé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Čtěte pozorně informace na etiketě nebo v příbalovém letáku.