Recenze Dalajlamova kočka a umění příst - David Michie

Recenze Dalajlamova kočka a umění příst - David Michie

Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství! Napínavá honička ulicemi McLeod Gandže ji dovede k nečekanému zjištění o tom, jak je nebezpečná sebestřednost. Setkání s tajemným jogínem Tarčinem jí odhalí vlastní minulost – což má…

Lenka13. května 2025

Krásná kniha. Jako všechny z této série...

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Inspiruje k další práci na sobě a nevtíravým způsobem připomíná, že na okolní svět lze nahlížet i jinak ;)

Registrovaný uživatel19. července 2021

Mile, nezne, poucne

Doporucuji vsechny 4 knizky.

Registrovaný uživatel3. června 2021

Knížka je skvěle napsaná, četla jsem ji už několikrát. Zajímám se o buddhistickou moudrost a David Michie je můj oblíbený autor, protože dokáže buddhismus poutavě přiblížit západním lidem tak, aby to cenné z něj pochopili.

Vřele doporučuji k přečtení všem, kdo už mají dost všech thrillerů, krvavých detektivek a laciných milostných románků a chtějí také získat trochu moudrosti.

Registrovaný uživatel19. května 2021

Po přečtení prvního dílu mě zaujal dle recenzí tento. Knížka byla skvělá - krásně a názorně popsáno a vysvětleno. Doporučuji všem.

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

mela jsem moznost precist knihu Dalajlamova kocka , velice dobre napsane a druha kniha me taky nezklamala , klidne ji ctu i vickrat , muzu jen doporucit

Registrovaný uživatel15. března 2021

Ideální pro zklidnění mysli

Registrovaný uživatel28. února 2021

Další pokračování Dalajlamovy kočky. Kvalita s přibývajícími díly neklesá, spíš naopak. Hezky se čte, až jsem se musela brzdit, abych celou knížku nepřečetla naráz.

Registrovaný uživatel28. září 2020

Jak dosáhnout pocitu štěstí vám tohle milé čtení naservíruje tak lehce, že se tomu budete smát :-)

Další krásné čtení s asistencí domácího mazlíčka, doporučuji

Registrovaný uživatel24. března 2020

Poučné pohlazení po duši.

Registrovaný uživatel11. září 2019

Úžasná kniha, pohodové čtení. Už jsem si dokoupila třetí díl