Recenze Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie (2020, pevná)

Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu je čtenáři oceňována pro svůj uklidňující a poučný charakter, který spojuje zábavné kočičí příběhy s moudrostmi buddhismu. Čtenáři si chválí, že se k ní opakovaně vrací a považují ji za zdroj inspirace a odpočinku.

• Zábavné a poučné vyprávění
  • Uklidňující a odpočinkový charakter
  • Propojení kočičích zážitků s moudrostmi buddhismu
  • Krásné a moudré myšlenky
  • Opakovaně se k ní čtenáři vrací
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

hanka8. prosince 2023

moc pěkné čtení

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Krásná knížka stejně jako předchozí díly:-))

Registrovaný uživatel20. června 2021

Líbí se mi, zajímavé myšlenky.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Knihy napsané panem Davidem Michiem, mne vedou k vlastnímu potěšení, poučení, vysvětlení pojmů z budhismu, vyprávění o lidech žijících v té dálce, kam se nikdy už nepodívám..... Mám všechny jeho knihy a prostě mě baví příběhy v knihách uvedené, rozpracované, popsané

Žádné, alespoň pro mne.

Krásná poučná a odpočinková litertura.

Registrovaný uživatel11. února 2021

Krasná. a moudrá kniha. Doporučuji všem...

Registrovaný uživatel7. února 2021

Všechny čtyři knihy jsem přečetla se zájmem. Přestože mám ráda kočky, krásná byla i kniha Pes jejího veličenstva.

Knihy uklidní, možná i pomohou dívat se na svět trochu jinak.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Mám tohle "kočičí" povídání v podání paní Jirešové moc ráda a jsem nadšená,že konečně mám všechny díly. Myslím si,že se autorovi podařilo spojit zábavné zážitky ze života jedne kočky s moudrými myšlenkami budhismu.

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Mám všechny díly a opět mi krásně pohladila duši a moc mi celá serie pomáhá.Vlastně je to taková moje bible.Casto se ke všem dílům vracím

Registrovaný uživatel14. září 2020

Oddychovka, ale poučná :-)