stručná, výstižná, vynikající

stručná, výstižná, vynikající
Dobré cviky, jednoduché, dobře zpracované
názorný náčrtek cviky
Ocenila bych více textu k danému cvičení.
Celkově splnila kniha mé očekávání
Uvedené cviky mi pomáhají rozhýbat se hlavně po ránu. Některé jsem dokonce znala z dětství z ozdravovny a tímto díky za jejich připomenutí. Líbí se mi, že jsou v knížce hezky znázorněné včetně popisů a hlavně při cvičení se bezvadně protáhne a uvolní celé tělo. Pak je den hned veselejší. Díky.
Pan doktor Hnízdil je úžasný doktor, četla jsem od něho dost knížek, a proto jsem věřila, že i tato bude dobrá. A skutečně je, cviky jsou jednoduše a jasně popsány a na obrázku znázorněny.
Žádné nedostatky jsem nezaznamenala.
Perfektně zpracováno.
Doporučuju!
Perfektní autor, skvělé rady
Cvičím podle Jana Hnízdila už 4.týden. Bolest v bederní páteři polevila a břišní a zádové svaly se zpevnily. Cviky provádím pouze jednou denně, protože 29 cviků mi zabere 45 minut. Hnízdil doporučuje cvičit 2x denně, na to bohužel nemám čas.
Cviky jsou jednoduché, ale zpočátku jsem některé díky zkrácenému svalstvu nedokázala správně cvičit. Teď už je to hračka, což mne motivuje ke každodennímu cvičení. Doporučuji.
Jednoduché obrázky, cvičí se mi dobře. Tuto knihu mi doporučila i má masérka, že ji sama používá a doporučuje svým klientům.
Necvičím bohužel pravidelně takže nemohu říci zda přestanou bolet záda, ale cítím protažení.
Super cena
jednoduchost a kvalitní obrázky
Super kniha
Ůčel
Stručně, jasně popsáno, výborná pomůcka pro zapamatování si cviků na potíže se zády
Koho bolí záda, měl by cvičit . Stačí si koupit tuto publikaci - nezrujnuje nikoho, cena velmi příznivá a dostanete postupy jak na to aby záda nebolela .....
Pomoc.
Stručné , jasné , jsou to ověřené cviky a hlavně je třeba cvičit pak pocítíte jak je vám lépe a lépe
Martina Kmoníčková
Žádné nevím