Kus historie

Kniha Čs. Legie 1914-1920 je podle recenzí pečlivě zpracovaná a bohatě vybavená artefakty a dobovými dokumenty, což ji činí cennou pro zájemce o historii a milovníky vojenských dějin. Většina čtenářů oceňuje její kvalitu a informační hodnotu, i když někteří zmiňují, že historický popis mohl být obsáhlejší a cena je vyšší.
Kus historie
Kniha ma veľmi príjemne prekvapila, Kvalita a spracovanie knihy a priložených artefaktou je veľmi dobrá.
Super cteni
Produkt skvelý jako vždy / všechny ostatní knihy s artefakty
Kniha je super. Sbirku už mám kompletní. Jen bych se přikláněl k tomu, abyste opustili služby České pošty. V lednu mi balík do ruky skončil na poště. I když jsem byl doma, měl jsem ve schránce lístek o nezastižení. Tentokrát jsem zvolil balíkovnu v podobě alzaboxu a opět jsem musel na poštu. Vzhledem k váze obou balíků (každý cca 8 kilo) bylo pro mě lepší nechat si to dovézt domů nebo do alzaboxu, ke kterému se dá zajet autem. Nemám síly to tahat z pošty na parkoviště. Když jsem psal na balíkovnu, tak jediná jejich odpověď, že znovu dovoz domů nejde z balíkovny a do zmíněného alzaboxu mi to také už nepřevezou. A prý si mohu na poštu poslat někoho silnějšího a mladšího. Sorry jako… tohle není profi služba (už 25 let) a zbytečně to kalí radost ze super knih. Jediné doporučení ostatním: objednávejte knihy po jedné, když jste slabší.
Krásně zpracované, moc zajímavé
Žádné nevím
Prostě super
perfektni zajímavéprovedeni
dědeček manželky byl legionář, o to větší radost z knihy má
Koupeno jako dárek pro seniora- velmi vhodně
Pěkné
Krásné ilustrace
Zajímám se o legie. Srovnávám s dalšími publikacemi.
K ničemu, nelze ani pořádně listovat.
Jako dárek to bude perfektní
skvělé zpracování a zejména artefakty
Naprosto dokonalá publikace
Nádherná publikace pro všechny generace. V ideálním případě by měla být v každé rodině.
Velmi zajímavé informace
Zajimavé sestavení knihy
Rychlé dodání
Kniha byla jako dárek a udělala velkou radost.
Kvalita a počet příloh je velikým kladem. Určitě patří do poličky nejen tomu, kdo má mezi předky legionáře.
velmi hezky a netradičně udělaná kniha.
Vynikající faksimile dokumentů, dobové fotografie, i (možná jen pro mě) neznámá fakta, měla jsem dát 5 hvězdiček a ne jen 4
výborná kniha
Krásně zpracovaná kniha s velkým množstvím dobových dokumentů.