po stránce vlastního sušení výborná, velký prostor, přístup, kvalitní síta na sušení, dostatečný výkon
Skříň hřeje potřeba najít vhodné místo - to se nechá očekávat.
Největším záporem jsou chybějící informace jak efektivně sušit musíte se s tím prokousat sám.
A hlavně špatně vymyšlené programy, nastavujete teplotu a čas sušení podle potraviny kuře, maso, ryba, rajče, ...., nastavená teplota sušení se většinou pohybuje u maximální teploty - máte 10 podobných programů rozdíl jen čas, který se nechá lehce donastavit, čas stejně u tohoto typu sušičky závisí hlavně na množství potraviny (nechá se tam dát až 6-7kg masa) a ne na potravině
mě s toho vychází, že programy - výrobce by se měl zaměřit na průběh sušení například 2hod na max. teplotu (maximální odvod vlhkosti) a pak snížení třeba na 55C kvůli šetrnému dosušení, zachovaní barvy, chuti, vitamínů. Toto si však musíte dělat ručně a je to pracné to pohlídat.
Místo toho máte spoustu programů na 75 a 70 C a odlišují se hlavně časem který stejně musíte přispůsobit množství a síle plátků podle mě nanic, řešil bych to tabulkou na vrchu přístroje - nechalo by se ušetřit spousta tlačítek které jsou vesměs nanic.
Určitě chybí odložený start pro levný proud popř. FVE vzhledem k velké spotřebě.
suší krásně, prostorná, supr kapacita a síta
chabý software a možnosti ovládání
přesto doporučuji, ostatní výrobci jsou na tom v možnostech ovládání podobně špatně