Recenze Concept SO2041

Překvapil vás letos nadbytek úrody? Nenechte se zaskočit a usušte ho. Sušička Concept SO2041 s příkonem 500 W nabízí dostatečně velký prostor pro sušení. Stačí nakrájené potraviny rozložit na 7 transparentních plat, zvolit požadovanou teplotu a zapnout. Praktický hranatý tvar je ideální pro lepší skladnost.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Concept SO2041 je sušička s jednoduchým ovládáním a automatickým nastavením teploty, která dobře využívá prostor a nabízí slušný výkon za přívětivou cenu. Uživatelé však zmiňují hlučnost a křehkost plastových roštů, stejně jako problém s propadáváním drobných surovin. Pro běžné sušení ovoce a hub je vhodná, ale vyžaduje občasné prohazování pater.

• Jednoduché ovládání
  • Byliny propadávají mezi rošty
  • Křehké plastové rošty
  • Hlasité pípání tlačítek

Registrovaný uživatel9. října 2023

Hezký design, velká kapacita produktu k sušení, snadná obsluha a přívětivá cena

Registrovaný uživatel21. října 2022

Dobrá cena a slušný výkon. Použil jsem 3x na sušení hub, pracuje jak má.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Tvar Kapacita

hlasité pípání tlačítek

Dobrá sušička, která dobře využije prostor (na rozdíl o sušiček kulatých). V průběhu sušení je dobré, a minimálně jednou či dvakrát nutné, prohazovat plata - spodní nahoru a naopak. Ovšem myslím, že i když občas výrobci tvrdí opak, je to potřeba u všech sušiček, kde je více pater. Není to žádná velká práce, sušičku při tom netřeba vypínat. V návodu jsou trochu podceněny časy sušení - vyzkoušeno na jablkách. Tlačítka při stisknutí pípají jako divá, naštěstí lze udělat větší změnu podržením tlačítka. Sušičku doporučuji.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Vysoký výkon

Registrovaný uživatel8. září 2022

zatím bez připomínek

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Výběr byl určován tvarem ( obdélník do výšky nezabere moc místa ) a cenou. Nemám porovnání s jinými typy sušiček, ale jsem spokojená. Použila jsem na sušení jablek a švestek.

Sušení, např. švestek, trvá déle, než jsem očekávala. Zásadní nedostatky jsem neshledala, jen mám strach, abych neupustila křehké plastové rošty a abych eventuálně mohla dokoupit náhradní.

Dobrá cena, skladné, jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Hodnotím, kladně. Jednoduché ovládání. Automatické vypnutí a nastavení teploty je super.

Trochu hlučná. Byliny propadávají. Nevím, jestli existují síta na byliny.