Recenze Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Michaela Učňová [CZ] (2019)

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. Pojďte společně s moderátory Simonou, Terezou a Petrem objevovat pozapomenuté dovednosti našich babiček.…

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Knihu jsem si vybrala pro témata, které mě zajímají. Jsou popsaná srozumitelně i s obrázky. Mě zaujalo téma kvašení a nyní produkt užívám každý den.

Vhodný pomocník pro běžné chod domácnosti a koníčků.

Registrovaný uživatel10. října 2021

Skvělé dle představ

Registrovaný uživatel20. května 2021

pestré ,nový zpúsob prezentace

Registrovaný uživatel10. února 2021

nemohu posoudit, kupoval jsem jako dárek

Registrovaný uživatel31. července 2020

Krásná knížka plnná užitečných rad a návodů. Pro maminku či babičku ideální.

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Skoro na všechny pořady jsem se dívala, knihu mám od vánoc, dostala jsem ji pod stromeček, mám ji přečtenou, již jsem i několikrát využila recepty.

Budu se dívat na další pořady a moc se na ně těším.

Registrovaný uživatel7. října 2019

Knihu jsem koupil jako dárek, který jsem ještě nepředal. Doufám, že udělá radost.

Registrovaný uživatel27. června 2019

...je dobré, vrátit se občas ke kořenům! :-))

...o žádných nevím :-O

Doporučuji tenhle zajímavý titul! ;-)