Kniha byla dárkem k Vánocům a udělala nesmírnou radost. I já některé recepty a tipy vyzkouším.

Nádherná kniha
Vše přehledné, hezké fotografie.
Skvělá kuchařka s tradičními recepty doplněné krásnými fotografiemi. Důvěřuji paní Petře, že díky této kuchařce nabydu jistoty pečení z kynutých těst.
Pro toho kdo preferuje lokální potraviny a hodnoty dobré české kuchyně úplně za 1.
byl to dárek, který udělal radost
Krásná, inspirativní kniha, pohlazeniz na duši.
velmi krásně udělaná kniha
Krásná publikace
Doporučuji všem lidem zajímajícím se o pečení, vaření a lidové tradice.
Praktické návody i vychytávky, což u většiny receptů jiných autorů nebývá.
Doplněno pěknými fotografiemi nejen jídla, ale i přírody a řemeslných výrobků.
Spolehlivé návody na pečení bez exotických surovin, vhodné pro každou domácnost.
Skvěle zpracováno. Recepty perfektně popsány, je vidět že to psala praktická kuchařka.
Velké díky za parádní recepty. Housky jsou dokonalé. Paní Petra mám můj obdiv.
Výborné recepty
Výborná kuchařka
manželka viděla reklamu v časopisu, přesně popsaný postup i teploty v troubě,
barevné foto
doporučuji všem, kdo rádi vaří
Jak obsahově, tak graficky je knížka vydařená. Má svou vlastní náladu a toho si vedle receptů moc cením:-)
...mozna cena....kdyby byla knížka trochu levnější, urcite by si ji koupilo vice zákazníků:-)
...knizka se mne velmi líbí a splnila zcela moje očekávaní. Pani Burianová má mé velké sympatie :-)
Ukázka života na venkově, doplněná nádhernými fotografiemi.Znovu se skláním před Úžasným člověkem- paní Petrou Buriánovou.
CHápu, že pokud si někdo koupil knihu s očekáváním super receptů, že byl asi zklamán.Já jsem měla z knihy velmi dobrý pocit, takové pohlazení na duši.Kratochvílová
Používá docela běžné a dostupné suroviny,.prošla jsem si recepty a obě knihy jsem darovala vnučkám.
Krásná kniha
Mohlo být víc receptů
Zajímavé. České recepty, domácí suroviny, vyzkoušené, ověřené.
Dobré recepty
zaujala mne tato knuha po shlednuti souteze pece ela země.Pi.Burianova je uzasna co dokázala při tak velke rodine kterou ma.