Rok vydání 2016, počet stran 160, čeština, pevná / vázanáTy nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi.
Informace o Česká kuchařka - Petr Sýkora, Magdalena Wagnerová
Popis
Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 67%
Hodnocení: 67%
3 recenze
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
martina.raz7. března 2025
Hodnocení: 20%
Hezké fotografie
Jen málo receptů ,špatně jsem zvolila knihu,chtěla jsem zákldaní recepty české kuchyně.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel9. února 2021
Hodnocení: 80%
Výborná pomůcka pro cizince pro výuku jazyka i pro vaření. Zakoupila jsem tuto knihu i v anglické verzi, lze tedy dohledat patřičný výraz i v angličtině.
Obsahově velmi vydařená kuchařka.