Sušička potravin Recenze Catler FD 4010

Recenze Catler FD 4010

Solární sušička potravin je od výrobce Catler. Sušení infračerveným světlem je jako na slunci nebo lze sušit klasickým způsobem. Sušička má 4 automatické programy, senzorické řízení teploty a úrovně vlhkosti. Velký přehledný dotykový panel má 5 sušicích plat z nerezové oceli.

2 recenze

Registrovaný uživatel31. října 2023

Rychle a dobře suší Infra, solární sušení Velké okýnko Super desing Nerezové mřížky Dobrá skladovatelnost

Je drobnější, takže nelze sušit obrovské množství naráz, ale přesto překvapililo mě, kolik materiálu do tak malé sušičky o pěti táccích dostanu. Neustále silně svítící displej Malé rozpětí teploty (od 35 do 75)

Je to vynikající volba, usušené věci jsou kvalitnější, než na konvenčních sušičkách. Je krásná a infra za skvělou cenu. Ze začátku mě trochu vyděsilo nastavování. Myslela že infra nefunguje, protože to nesvítilo, ale nakonec jsem zjístila, že je to už vyhřátý a to ona nesvítí. Teď už nemám problém a je to všechno v pořádku.

Tomáš V.20. dubna 2023

skvělá na sušení jablek i hub, zvládne i maso infračervené sušení pět kvalitních nerezových plátů průhledná dvířka, takže dobře vidím jak to vypadá

výborná sušička, hledal jsem něco kvalitního po tom co se nám stará pokazila a můžu doporučit