Callebaut Karamelová čokoláda 2,5 kg - Karamel. Překvapí Vás příjemně sladkou a výrazně karamelovou chutí. Velmi vhodný zejména s méně sladkým ovocem. Pro správnou tekutost je nutné jej naředit jedlým olejem. Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.