Kakaové máslo Mycryo je 100 % kakaové máslo ve formě prášku. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády. Kromě toho má hlavní využití v kuchyni při smažení a rychlém opékání. Velkou výhodou kakaového másla je to, že neobsahuje cholesterol a má nižší obsah tuků a méně kalorií než tuky běžné používané v kuchyni. Díky práškové konzistenci se kakaové máslo Mycryo velmi dobře odměřuje a dávkuje.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 94%
Hodnocení: 94%
26 recenzí
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
2x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel11. dubna 2023
Hodnocení: 100%
Este som nemal moznost vyuzit tento produkt, ale kupil som ho najma, aby som mohol lahsie temperovat cokoladu. Evidentne sa da pouzit aj pri vareni.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel14. ledna 2023
Hodnocení: 100%
Jsem moc spokojená, zatím jsem jen použila na čokoládovou polevu na vánoční cukroví. Použila jsem 70%čokoládu a toto kakaové máslo. Poleva byla hladká a velice dobrá.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel30. listopadu 2022
Hodnocení: 100%
čerstvost
objednáno na doporučení paní cukrářky Slavíkové, teprve začínám používat,později napíši více