chtěla jsem se naučit vařit něco nového, jiného
získání nových receptů.

chtěla jsem se naučit vařit něco nového, jiného
získání nových receptů.
Super kniha. Denně v ní hledám recepty. Za mě top.
moc pěkný, casto z toho vařím jednoduché a rychlé
doporučuji
Jídla jsou chutná, pestrá a rychle hotová
Jednoduché recepty, chuťově výborné.
zdrava,chutna a rychla priprava jidla
jidelnickem za 29 dni jsem zhubla 4kg bez hladoveni a nektera jidla jsem si oblibyla-jako treba snidane a pecivo mi vubec nechybi
Rychlá a chutná jídla. Baví celou rodinu.
Skvělý recepty
Drahé
Jednoduché recepty,
relativně z levných surovin,
zdravé
většinou i chutné,
recepty na vánoční cukroví (kvůli tomu jsem knihu pořizovala).
Od autora mám více knih, líbí se mi jak provedení, tak obsah. Mohu jen doporučit.
Skvělé recepty :-)
Kniha skvělých a rychlych receptů z dostupných surovin.
Jsou tam potraviny které jdou normálně sehnat i v menším městečku . Vařím podle téhle kuchařky nejméně 5x týdně (obědy a večeře) a jí to se mnou i muž.
Super inspirace, pro zdravé vaření. Pokud by chtěl někdo něco namítat, tak je to každopádně výborný krok, do změny životního stylu. Nezabere to moc času. Sice zatím podle něj vařím necelé 2 měsíce, ale už teď se cítím lépe a i nějaká kila šla dolů. Vřele doporučuji.
Je nutné si někdy přečíst postup receptu předem, protože suroviny nejsou sepsané postupně. Někdy je např. napsáno: přidejte zbývající suroviny a pak zjistíte, že něco z toho mělo být, až na závěr na posypání. Ale nic to nemění na tom, že je to super kniha, jen si je to třeba uvědomit.
Mám všechny tři knihy a vůbec nelituji. Těším se na další, snad nějaká bude ;-)