Recenze Bosch AKE 30 S

Výkonná řetězová pila BOSCH AKE 30 S disponuje silným motorem s příkonem 1 800 W a vysokou rychlostní řezu 9 m/s pro vynikající řezný výkon. Bosch SDS systém upínání zjednodušuje práci s nářadím, na pile tak vyměníte řetěz nebo lištu snadno a rychle bez použití nástroje. Trojité pochromování řetězu zaručuje dlouhou životnost ostří. Pila je optimálně vyvážena pro práci v každé ruce.

Petr Bajer27. října 2021

Dva smrky,hruška a pila jede jak hrom. Lehká fajna. Mám ji 4 roky. A to jsem koupil použitou.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2020

Lehká, dobře se s ni manipuluje. Zvládá i průměry do 25 cm. Pro ženu ideální.

Zatím jsem na žádné nepřišla.

Registrovaný uživatel1. května 2020

Pro občasné řezání je výborná.

Registrovaný uživatel19. března 2019

Řezalo se s ní super, to se musí uznat, kam se na ní hrabala pila BlackandDecker.

Bohužel týden po dvouleté záruce odešla na elektromotoru kotva, takže z ní zbyl jen křáp na vyhození. Oprava by stála tolik co nová pila. Pilu jsem nepřetěžoval, sloužila k občasnému prořezávání stromků u mne v zahradě zhruba 2x do roka. Vyjma toho pokácela za celou dobu jen 2 trochu vzrostlé stromy, a tak jsem s délkou spolehlivosti tohoto stroje značně zklamán. Přitom jsem pilu po každé práci vyčistil kolem řetazu a neustále hlídal nádržku, aby v ní nechyběl olej na řetěz. Řetěz a ostatní díly jako nové, ale už je z ní jen maketa.

Tento výrobek nedoporučuji ke koupi z důvodu malé výdrže.