Hrnec Recenze Blaumann Gourmet Line BL-1410 sada 12 ks

Recenze Blaumann Gourmet Line BL-1410 sada 12 ks

Dvanáctidílná sada kvalitního nerezového nádobí s termoakumulačním 5-vrstvým dnem a sklonerezovými poklicemi. Vhodná je pro všechny typy tepelných zdrojů včetně indukce. Sada obsahuje: kastroly s poklicí 24 x 14,5 cm, 20 x 12,5 cm, 18 x 11,5 cm, 16 x 10,5 cm rendlík s poklicí 16 x 10,5 cm pánev s poklicí 24 x 7,5 cm.

ruzzakova9. června 2024

Po jednom vaření jsou hrnce hnědé.

Registrovaný uživatel16. října 2023

spokojenostvse v poradku

Dana Kutrová15. prosince 2022

Nádobí mi nabídl prodejce indukční desky. Mám asi 2 měsíce, zatím spokojenost. Lehké nádobí, uši nepálí, používám denně. Cena příznivá. Flíčky na dně poleji octem a zmizí.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Super sada hrnců s poklicemi za rozumnou cenu.Rysky uvnitř hrnce, takže vidím,kolik tekutiny či jídla je v hrnci.Vařím na indukci, pro kterou jsou tyto hrnce též vhodné.Myji v myčce.

Hodnotím velmi kladně, rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Nekvalitní. Nespokojenost. Napálila jsem se.

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Hned po prvním vaření se na dně objevily malé flíčky. Tak nevím.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Po nákupu této sady jsem dokoupil ještě několik dalších výrobků Blaumann gourmet line,pekáč,písklák,parní hrnec a velký hrnec na vývary. Takže veliké nadšení. Hrnce jsou velice skladné. A velice příznivá cena.

Registrovaný uživatel2. února 2022

\krásná sada

bohužel jsem si všimla,že po krátkém používání se na dně apo obvodu začínají objevovatrezavé skvrny

zatím vyčkávám,ale zřejmě budu reklamovat

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Budu nádobí reklamovat

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Přišlo v pořádku

Registrovaný uživatel6. září 2021

kvalita zboží se zdá být vynikající, zatím krátce vyzkoušeno.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Po roce používání se rozpadává a nafukuje dno hrnce,zatéká tam voda a vzniká koroze. Z uší vytéká po mytí voda a madlo na pánvi se při používání na hořáku, tak ohřeje že se nedá v ruce udržet. Zlikvidoval jsem a více ne.