dárek OK.

dárek OK.
Dobrá kvalitní dřevěná hračka
zatím jsme nepoužili, žádné.
Skvělá, určitě dokoupime ještě nějakou sadu.. Ale i tahle je dostačující. Opravdu se musí opatrně, aby nespadla.. Ale alespoň, děti trénují opatrnost. Za nás skvělá hračka, dcera dostala k narozeninám a každý kdo prijde na návštěvu hrají si na střídačku a každému dojede kulicka jinam
Asi za mě malo kostek na vyvýšení, ale poradili jsme si a pridali jsme jine kostky
Dřevěný, variabilní
Trošku drcne a vše spadne
Super hra, malého bavi, ale zjistil, že se da bourat jako komín, žádné pevne základy, to bych příště více zjišťovala detaily, ale jinak fajn, ze je to ze dřeva!
Zabaví, děti si cvičí trpělivost, kreativitu i koordinaci. Musí to vždy nově poskládat. Nestojí to jen složené v koutě.
Povrch kostiček by měl být drsnější, hodně klouzou, špatně drží na sobě. Používáme v kombinaci s pěnovými.
Jedná z u nás používanějších dřevěných hraček. Děti 4 a 7let baví dlouho.
Krasna kulickova draha, ktera umi zaujmout kazde dite. Plne dostacujici pro trilete deti. Nabizi mnoho zpusobu sestaveni.