Kuličková dráha Recenze BINO Kuličková dráha 40 ks

Recenze BINO Kuličková dráha 40 ks

Podpořte u svých dětí fantazii, technické myšlení a manuální zručnost. Dřevěná kuličková dráha značky Bino nadchne každého malého stavitele, kterému nechybí chuť k dílu a který bere překážky jako výzvy. Dokážete dráhu sestavit tak, aby kulička volně projela a nikde se nezasekla? Pak jste úspěšně splnili úkol a můžete stavět znovu. Veselá hra, která zabaví, ale i poučí.

Registrovaný uživatel23. března 2022

dárek OK.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Dobrá kvalitní dřevěná hračka

zatím jsme nepoužili, žádné.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Skvělá, určitě dokoupime ještě nějakou sadu.. Ale i tahle je dostačující. Opravdu se musí opatrně, aby nespadla.. Ale alespoň, děti trénují opatrnost. Za nás skvělá hračka, dcera dostala k narozeninám a každý kdo prijde na návštěvu hrají si na střídačku a každému dojede kulicka jinam

Asi za mě malo kostek na vyvýšení, ale poradili jsme si a pridali jsme jine kostky

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Dřevěný, variabilní

Trošku drcne a vše spadne

Super hra, malého bavi, ale zjistil, že se da bourat jako komín, žádné pevne základy, to bych příště více zjišťovala detaily, ale jinak fajn, ze je to ze dřeva!

Registrovaný uživatel10. února 2021

Zabaví, děti si cvičí trpělivost, kreativitu i koordinaci. Musí to vždy nově poskládat. Nestojí to jen složené v koutě.

Povrch kostiček by měl být drsnější, hodně klouzou, špatně drží na sobě. Používáme v kombinaci s pěnovými.

Jedná z u nás používanějších dřevěných hraček. Děti 4 a 7let baví dlouho.

Registrovaný uživatel13. června 2020

Krasna kulickova draha, ktera umi zaujmout kazde dite. Plne dostacujici pro trilete deti. Nabizi mnoho zpusobu sestaveni.