Krémový, 17, 0,5 lLikér známý především na Tyrolských svazích, kde se jím unavení lyžaři zahřívají a dodávají si potřebnou energii. Výtečný krémový likér vyráběný z místního mléka, cukru, vaječných žloutků a bílého rumu.
Likér známý především na Tyrolských svazích, kde se jím unavení lyžaři zahřívají a dodávají si potřebnou energii. Výtečný krémový likér vyráběný z místního mléka, cukru, vaječných žloutků a bílého rumu.
Vaječné žloutky jsou plné energie a živin, v kombinaci s mlékem a rumem tvoří nápoj, který je lahodný v zimě i v létě. V zimě ho můžete podávat mírně zahřátý (na cca 45 °C) ve sklenici se šlehačkou a skořicí, v létě ho můžete pít s ledem, nebo ho můžete zkombinovat s kávou, zmrzlinou, nebo nějakým sladkým dezertem.