Kotel Recenze Benekov C 27 Exclusive

Recenze Benekov C 27 Exclusive

Kotel Benekov C 27 lze použít pro vytápění rodinných domů, kancelářských budov a jiných objektů jejichž náročnost na tepelný výkon nepřesahuje 25 kW. První český automatický kotel na uhlí v 5. třídě dle ČSN EN 303-5:2013 splňující parametry Ekodesignu. V základní výbavě je kotel vybaven řídící jednotkou s modulací výkonu a ekvitermní regulací.

3 recenze

Kucerovi Holesin25. dubna 2024

kotel provozuji od roku 2016 maximální spokojenost s provozem

po 3 letech provozu došlo k prolomení přívodního kolena paliva. protože jsem pracoval v modelárně tak jsem přívodní koleno poslal na posouzení do slévárny a odlitek dle slevačů byl zmetek.

Eduard Adamec5. září 2023

Tento kotel provozuji již 7 roků. I po této době, když jdu do kotelny tak si říkám, že se jdu podívat na zázrak techniky. Vytapim rodinný dům o dvou bytových jednotkách a za celou dobu se nestalo, že by kotel vyhasl. V září zatopim a v dubnu kotel odstavim. Spaluji od výrobce předepsané hnědé uhlí, dřevěné pelety jsem zatím nezkoušel. Montáž provedla firma specializovaná na tento typ kotle.

Registrovaný uživatel20. března 2018

po namontování neustále padá do havarijního stavu , stalo se asi 5x , že úplně vyhasnul a bylo nutné opětovné zapálení