Recenze Belis Standard hrnec 20 cm

Hrnec je vyroben z plechu o síle 1 mm. Toto nádobí je velmi snadno udržovatelné a odolné.Je velmi oblíbené již po mnoho generací v českých i slovenských kuchyních.Je možné mýt v myčce.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Hrnec Belis Standard 20 cm je podle recenzí kvalitně zpracovaný, cenově dostupný a vhodný pro běžné vaření. Zákazníci oceňují jeho kompatibilitu s indukcí a možnost skládání do sebe, což usnadňuje skladování.

• Kvalitní zpracování
  • Vhodná velikost pro běžné použití
  • Dobrá cena
  • Funguje na indukci
  • Lze skládat do sebe pro úsporu místa
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

jahodova.n20. dubna 2026

Kvalitní český smaltovaný hrnec. S ostatními ze série se krásně skladuje - hrnce pasují krásně do sebe a vytvoří skladný komínek.

jana.bodlina16. března 2026

na indukci funguje líp, než některé velmi drahé hrnce

zdencme10. května 2025

Už mám spoustu roků. Některé byly už hodně používané, tak jsme je vyměnili za nové.

frimlova.uce18. března 2024

kvalita

dody517. února 2024

Moc doporučuji

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Tento produkt /rozměr/ nahradil dosavadní,již zastaralý a nefunkční hrnec.. Dobrá cena,rychlé dodání..

Produkt jsem vybral jak kvůli cenové relaci,tak i rozměru.. I když je bez pokličky,mne vyhovuje.. Obchod doporučuji..

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

kvalita

Registrovaný uživatel23. června 2021

Přesně takový jsem potřebovala, protože starý dosloužil, jsem šťastná že jsem ho sehnala, velikost mi vyhovuje maximálně