Hrnec Recenze Belis Stabil Extra 81624-67B00003 24 cm

Recenze Belis Stabil Extra 81624-67B00003 24 cm

Hrnec Belis Stabil Extra 81624-67B00003 je ideálním pomocníkem pro každodenní vaření ve všech typech kuchyní. S průměrem 24 cm a celkovým objemem 5,5 litru poskytuje dostatek prostoru jak pro přípravu menších pokrmů, tak větších rodinných večeří. Jednou z hlavních předností tohoto hrnce je jeho materiál. Je vyrobený z ocelového plechu o síle 2 mm, který je pokrytý smaltovaným povrchem.

lukajdaluky23. srpna 2025

Skvělý na domácí chléb.

hrbackova28. května 2025

Nejlepší hrnce. Betelné, odolné a dobře se čistí

anickaz12. února 2025

Perfektní hrnec, který vydrží věky, když se o něj správně staráte.

Hrnec byl dárkem pro dceru. Jelikož já sama vlastním už cca 25 let pekáč a pánev stejné značky, věděla jsem, že nešlápnu vedle.

vlastimilvyslouzil16. ledna 2025

Jsem spokojená s tímto produktem. potřebovala jsem hrnec ,v kterém by se dalo péct v troubě. Vyhovuje mě velikost a nepřipaluje se . PZátím jsem ho použila 3krát. ro přípravu pokrmu ve větším množství super.

Za mnne žádné.

Doporučuji tento produkt.

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

velký objem hrnce, struktura stejná jako před 40 lety a to mám do dnes. Je na indukci, což je kladné, prostě spokojenost.

Vzala bych i větší, vařím ve velkém. Zatím stačí. Děkuji.

Registrovaný uživatel23. února 2023

kvalita, velikost, dobrá údržba

jsem spokojená a budu si dokupovat i jiné velikosti