velice kvalitní zboží už jsem nedávno kupovala první 3 ks nádobí tak j jsem moc súp sem dokoupila další jsem s nádobím moc spokojená doporučuji
prostě kvalita

prostě kvalita
Kvalitní výrobek. U nás slouží několik let bez problémů. Druhá objednávka.
Belis Daisy kastrol je záruka kvalitního smaltovanéh nádobí, ína trhu řadím mezi nejlepší zboží
snad jen dříve býval nerez rám kolem kastrolu i víka kvalitnější,
rovněž úchyt na poklici povoluje, ale dá se přítáhnout...
záruka české kvality
Nádobí SFINX je príma.
Jak jsem již napsal, kastrol byl poškozený při výrobě anebo při další manipulaci. Ten, kdo ho balil si byl vědom poškození. Při přepravě k poškození nedošlo. Všechno nádobí bylo velmi pečlivě zabaleno.
Zkoušeli jsme různé typy nádobí, leč, vrátili jsme se k nádobí SFINX, které je skvělé. První nádobí jsme dostali před 45. lety, jako svatební dar. Trochu nás mrzí to poškození, jinak ŠPICA.
pekný dizajn a veľmi dobrý materiál
Krasne se v něm vaří.
Byl to dárek pro mamku, která má rada smaltované nádobí. Je max spokojena jak s kvalitou, tak designem. Doporučuji.
Koupeno jako dárek, který se moc líbil.