Hrnec Recenze Belis Daisy kastrol 24 cm

Recenze Belis Daisy kastrol 24 cm

Svěží barvy a nápaditý dekor oživí každou domácnost. Řada Daisy má nerezové rukojeti a skleněnou poklici. Vnitřní smalt v modro-šedé barvě má vyšší obsah křemene, a je tak odolnější proti mechanickému poškození. Kvalitní české nádobí vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.

ruzenka131923. listopadu 2025

velice kvalitní zboží už jsem nedávno kupovala první 3 ks nádobí tak j jsem moc súp sem dokoupila další jsem s nádobím moc spokojená doporučuji

prostě kvalita

hanahruska18. října 2025

Kvalitní výrobek. U nás slouží několik let bez problémů. Druhá objednávka.

spokojený zákazník14. března 2025

Belis Daisy kastrol je záruka kvalitního smaltovanéh nádobí, ína trhu řadím mezi nejlepší zboží

snad jen dříve býval nerez rám kolem kastrolu i víka kvalitnější, rovněž úchyt na poklici povoluje, ale dá se přítáhnout...

záruka české kvality

b.fosa19. listopadu 2024

Nádobí SFINX je príma.

Jak jsem již napsal, kastrol byl poškozený při výrobě anebo při další manipulaci. Ten, kdo ho balil si byl vědom poškození. Při přepravě k poškození nedošlo. Všechno nádobí bylo velmi pečlivě zabaleno.

Zkoušeli jsme různé typy nádobí, leč, vrátili jsme se k nádobí SFINX, které je skvělé. První nádobí jsme dostali před 45. lety, jako svatební dar. Trochu nás mrzí to poškození, jinak ŠPICA.

lubica7519. ledna 2024

pekný dizajn a veľmi dobrý materiál

Registrovaný uživatel22. září 2023

Krasne se v něm vaří.

Byl to dárek pro mamku, která má rada smaltované nádobí. Je max spokojena jak s kvalitou, tak designem. Doporučuji.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Koupeno jako dárek, který se moc líbil.